Bergen droneservice tilbyr sine luftfototjenester til private, industri og øvrig næringsliv som behøver opptak i forbindelse med inspeksjon av for eksempel broer og høyspentmaster og -linjer, dokumentasjon eller markedsføring.

Vi kan også tilby LIVE stream fra fast installasjon eller ifra luften.

Bergen droneservice dekker i utgangspunktet Hordaland, men tar gjerne oppdrag ellers i landet også. Vi har opparbeidet oss solid erfaring innenfor feltet og har utstyr som kan levere den kvaliteten vi ønsker. Vi oppdaterer oss hele tiden og finner stadig ny teknologi som gir oss enda bedre forutsetninger.

Å fly multirotormaskiner er forbundet med en viss risiko og vi tar sikkerhet på høyeste alvor. Våre maskiner er selvfølgelig forsikret og vi utfører alltid alle oppdrag på en trygg måte.

Bergen droneservice satser sterkt på dronemarkedet og tilbyr en hel rekke dronetjenester. Vi har topp moderne utstyr tilpasset et bredt bruksområde.

Godt trente piloter og kameraoperatører står klar til å utføre de fleste oppdrag. Bergen droneservice utfører oppdrag over hele landet, oppdrag i utlandet kan utføres på forespørsel.

Bergen droneservice har og muligheten for å tilby live streaming til egen web klient fra bakken og luften.

Bergen droneservice tilbyr også kurs og konsulenttjenester innen RPAS.